azt írja......

"mitisír a hogyishívják" - mit is mondott, a .... - avagy tallózgatás a szélrózsa minden irányából

Internet

Bulvár

Figyelem, Figyelem!

Életmód

REKLÁM

Üzlet

Bookmarking

Utolsó kommentek

2008 a Nap éve

2008.01.02. 08:20 - elde

Címkék: életmód számmisztika

A számmisztikusok csupa jóval kecsegtetnek mindenkit a 2008-as évre vonatkozóan. Azt mondják, nyugodtan elfejthetjük a sok rosszat, ami tavaly történt velünk, mert ez az év minden korábbi nehézségért kárpótol, csupa jót hoz.

Már kezdtem éppen reklamálni, hogy itt valami nem stimmel, mi abban a jó, hogy emelkedik a gázára, a villamosenergia ára, a bkv jegy, bérlet??

Amikor is olvasom, hogy március 20-ig erős még Szaturnusz befolyás, így változásra csak március 21-től lehet számítani, mert akkor kezdődik a Jupiter éve.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aztirja.blog.hu/api/trackback/id/tr96281647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NaSa 2008.01.02. 14:20:44

Na most akkor mi is van??? A számmisztikusok nem olvasnak horoszkópot, vagy vagy a horoszkópgyártók nem értenek a számmisztikához?? Ugyanis én pontosan tudom a horoszkópomból, hogy áprilisra már tul vagyok a nehezén, minden hepi, dől a lé, meg ilyesmi... Erre jönnek a misztikások, és rá kell jöjjek, hogy összesen kilenc napom van megteremteni minden jót... Hmmm... Debuta vagyok.... Hisz csak egy valakinek sikerült hat nap alatt.... Akkor a kilenc nem is olyan rossssszz... És lőn világosság a fejemben... Hihihihihihi


süti beállítások módosítása