azt írja......

"mitisír a hogyishívják" - mit is mondott, a .... - avagy tallózgatás a szélrózsa minden irányából

Internet

Bulvár

Figyelem, Figyelem!

Életmód

REKLÁM

Üzlet

Bookmarking

Utolsó kommentek

Eredményes a népszavazás

2008.03.10. 09:31 - elde

Címkék: politika tandíj népszavazás vizidíj kóházi napidíj

"Az igennel szavazók egyrészt a saját adójuk emelésére mondtak igent, másrészt a régi rendszer visszaállítására, amely nem tudta és ezentúl sem fogja tudni kiszűrni a nem adózókat. Így továbbra is a tisztességes adózók fizetik majd azoknak az ingyenes orvosi ellátását és oktatását, akik eddig sem fizettek és a jövőben sem fognak adót fizetni".

A szakértő szerint az emberek nincsenek tisztában az egyéni felelősségvállalással, a reformokra nemet mondók, azaz az igennel szavazók azt várják, hogy mindent ingyen kapjanak az államtól.

Forrás: klubrádió.hu


Azért elég sokan vannak, akik szeretik az ingyent!  Ahelyett, hogy gondoskodnának magukról, azt várják, hogy az állam tegye azt.

Úgy gondolom, nagyon sokan nincsenek tisztába azzal, hogy akik nem fizetnek adót, járulékot, azok helyett is a becsületes adózók fizetnek.

Hisz az állam is csak azt tudja szétosztani, amit befizetnek a kasszájába.

Szerintem szavazzuk meg, hogy mindenki kapja meg a bruttó bérét, és utána gondoskodjon saját magáról. Ha lesz pénze meggyógyítják, mehet egyetemre, ha nem akkor meg mehet a "SÓhivatalba" ……

A demokrácia nem egyenlő a szocializmussal, erről úgy látszik, jó megfeledkezni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aztirja.blog.hu/api/trackback/id/tr41373844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása